Mix de mijloace de locomoţie lângă Cluj Arena GALERIE FOTO

Mix de mijloace de locomoţie lângă Cluj Arena GALERIE FOTO
În zona Cluj Arena, copiii şi adulţii sunt aşteptaţi cu o ofertă largă de mijloace de locomoţie, mai mult sau mai puţin convenţionale.

Aleea care împrejmuieşte Cluj Arena devine, mai ales în weekend-uri, o mini-pistă de curse. Nu e o competiţie, ci un du-te-vino de mijloace de locomoţie mai mult sau mai puţin convenţionale. Sunt prezente clasica bicicletă, adusă de acasă, dar şi alte vehicule, care se pot închiria pe loc.

Am găsit oferte pentru biciclete fără pedale pentru copii şi, tot pentru ei, maşinuţe şi motociclete electrice, ba chiar şi un scuter electric, pentru cei care au deja buletin.

Vedeta vehiculelor de închiriat pare să fie însă tricicleta electrică. Aceasta se adresează în special adulţilor. Tricicleta a apărut în centrul Clujului de două săptămâni şi a prins repede la public. La final de săptămână se întâmplă frecvent să fie închiriate toate cele 14 triciclete. Un tur de 30 de minute costă 20 de lei. Vehiculele se deplasează cu până la 16 kilometri pe oră, au autonomie 20-25 de kilometri, se încarcă în 6-8 ore şi consumă cât un bec, ne spun cei care le oferă spre închiriere.

Astfel de triciclete există deja în cetatea de la Alba-Iulia, dar şi la Iaşi, Timişoara şi Băile Felix.

Comenteaza