Cadoul perfect pentru EL, în funcţie de buget: alege inspirat

Cadoul perfect pentru EL, în funcţie de buget: alege inspirat

Bărbaţii speciali din viaţa ta merită cadouri care să le aducă zâmbetul pe buze, fie că este vorba despre aniversări, fie că este vorba despre Sărbători sau evenimente importante. Un cadou potrivit nu este despre buget, ci despre un gest care să aducă surpriză şi fericire. De aceea, trebuie să ştii că există variante de daruri pentru toate buzunarele.

Descoperă cum să alegi cadoul perfect pentru EL, în funcţie de bugetul de care dispui:

50 de lei

Cu un buget de 50 de lei poţi să optezi pentru câteva daruri simple, chiar simbolice. Pentru iubitorii de băuturi fine, o sticlă de vin este o super opţiune. De asemenea, mai poţi alege cărţi, accesorii precum şepcile sau fularele, dar şi produse cosmetice, cum ar fi cremele pentru fată.

100 de lei

Cu un buget de maxim 100 de lei, ai suficiente variante din care să alegi când vine vorba de darul potrivit pentru EL. Pentru iubitorii de dulciuri, un tort mic este o alegere inspirată. De asemenea, mai poţi achiziţiona haine de bărbaţi precum tricourile, dar şi accesorii, cum ar fi brăţările din piele.

100-300 de lei

Dacă dispui de un buget situat între 100 şi 300 de lei, orientează-te către haine de bărbaţi precum cămăşile gecile sau seturile din in. Poţi oferi în dar o geacă de bărbaţi, din piele, denim sau stofă, dacă vrei un dar util, care să reziste în timp. Mai poţi achiziţiona şi încălţăminte, de la mocasini şi până la sneakers.

300-400 de lei

Bugetul de 300-400 de lei îţi permite să te îndrepţi către haine de bărbaţi  ceva mai costisitoare, cum ar fi sacourile sau jeanşii de la branduri premium. Cauta piese clasice, care să nu se demodeze rapid. Dacă nu vrei să alegi un cadou din categoria hainelor de bărbaţi, orientează-te către deviceuri smart, de la boxă electronică şi până la inele de monitorizare a somnului.

400-600 de lei

Dacă vrei să oferi un cadou util, din categoria accesorilor, unui bărbat drag din viaţa ta, ia în considerare brăţările şi lanţurile din argint. Bijuteriile pentru bărbaţi reprezintă accesorii clasice, ce nu se demodează de la un sezon la altul. În afară de bijuterii pentru domni, un astfel de buget îţi permite să te îndrepţi şi către accesorii smart, precum căştile wireless.

600-800 de lei

În cazul în care dispui de un buget de 600-800 de lei, îndreaptă-te către sneakers de la branduri premium sau ceasuri smart. Ceasul smart este o super opţiune de cadou. Are o mulţime de funcţii utile, de la monitorizarea somnului şi până la preluarea de apeluri şi mesaje.

800-1000 de lei

Cu 800-1000 de lei poţi să faci o mulţime de daruri frumoase. Printre cele mai populare opţiuni se număra bijuteriile pentru bărbaţi din aur, dar şi parfumurile de nişă. Parfumurile de nişa sunt foarte populare la ora actuală, deoarece oferă arome inconfundabile şi persistente. Dacă alegi să oferi în dar un parfum de nişă, încearcă să descoperi ce fel de arome prefera cel ce va primi cadoul: fresh, orientale, lemnoase sau calde.

1000-1500 de lei

Un buget între 1000 şi 1500 de lei îţi va permite să oferi în dar mai mult decât un cadou. Este vorba despre experienţe, de la salturi cu paraşuta şi până la bungee-jumping sau cina la înălţime. Experienţele oferite în dar sunt o super alegere dacă vrei să oferi un moment deosebit unui bărbat drag din viaţa ta.

Cadoul perfect pentru EL se poate alege indiferent de buget, mai ales dacă ţii cont de preferinţele şi pasiunile celui în cauză. Un cadou de 50 de lei poate fi la de frumos precum unul de 1500 de lei sau chiar mai mult, atunci când este ales cu grijă şi atenţie faţă de dorinţele celui ce-l va primi. Foloseşte lista de mai sus ca să găseşti uşor darul ideal pentru un bărbat special din viaţa ta, indiferent de suma pe care vrei s-o cheltuieşti.

 

Comenteaza