De ce să ții cura de detoxificare cu orz verde

De ce să ții cura de detoxificare cu orz verde

Orzul verde este indicat în ulcer și gastrită, în boli de ficat și bilă, afecțiuni ale rinichiului și vezicii urinare, bronșite, tuberculoză, impotență, infertilitate, reumatism, hemoroizi și chiar boli canceroase.

Cura se ține 30 de zile

Poți găsi orz în magazinele naturiste și nu numai sub formă de pulbere,suc și extract. În aceea ce privește administrarea,iată cum ții cura corect!

Dacă preferi pulberea,ia câte o linguriță de pudră de orz verde,dizolvată în 150-200 ml de apă plată sau suc de fructe și bea 2-3 doze/zi,în prima parte a zilei,înainte de masă.

Sucul crud de orz verde se administrează astfel:50 ml de suc se diluează în 50-100 ml de apă,de 3 ori pe zi,înainte de masă,și se bea cu înghițituri mici.

În aceea ce privește extractul de orz verde,ia o linguriță (dizolvată în 250 ml de apă) de 2-3 ori pe zi,înainte de masă sau între mese.

Alimente interzise

Pe timpul curei scoate din meniu alimentele procesate,aditivate,carnea roșie,mezelurile,cârnați,zahăr,gluten,lapte dulce,produse de patiserie,băuturi acidulate și dulci,ulei de porumb,de soia,de rapiță,de șofrănel și de floarea-soarelui. De asemenea,evită margarinele hidrogenate,prăjelile (inclusiv gratarul),sarea rafinată și iodată.

Ce să consumi zilnic

În afară de cura propriu-zisă,mănâncă zilnic legume și fructe proaspete,crudități,verdețuri,crucifere (conopidă,broccoli,varză),usturoi,ceapă,sucuri naturale. 

Îți poți face tu sucul din fructe și legume. Îți dăm trei exemple de amestecuri energizante și pline de vitamine și minerale

-morcov (300 g),sfeclă (100 g) și castravete (50 g);
-morcov (250 g),țelină (100 g) și pătrunjel (50 g);
-morcov (300 g),sfeclă (100 g) și spanac (150 g).

Etichete
Comenteaza