Detalii șocante în cazul morții lui Victor Socaciu. Ce spune soția artistului

Detalii șocante în cazul morții lui Victor Socaciu. Ce spune soția artistului
| Foto: Agerpres

Apar noi detalii despre cauza morții lui Victor Socaciu. Artistul nu a murit din cauza COVID-19, ci o bacterie a fost cea care i-a pus capăt zilelor.

Victor Socaciu a murit în infectării cu o bacterie. Acesta a avut COVID, a trecut prin boală, iar ulterior, la o altă intervenție a luat această bacterie în urma căreia a suferit un șoc septic și a murit.

Soția sa a făcut anunțul morții sale, mulțumind medicilor pentru încercările și efortul depus pentru a-i salva viața.

Artistul urma să meargă la Bistrița

În 3 decembrie, artistul era așteptat la Bistrița, iar în 16 decembrie avea să meargă la București.

Soția lui Victor Socaciu a povestit într-un interviu cum s-au internat împreună la Institutul Carol Davila din Capitală, de unde a luat bacteria care l-a răpus. Artistul a avut mai multe infecții, însă le-a depășit cu bine. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

„A rămas cu o pleurezie. Ne-am internat în urmă cu 7 săptămâni amândoi la Institutul Carol Davila din Capitală. Deci a fost această pleurezie post-Covid. Organismul lui era lipsit de apărare din cauza imunității scăzute. Aceste bacterii există în orice spital. În urma unei intervenții e puțin probabil să nu contacteze o astfel de infecție. Diagnosticul a fost afectare pulmonară cu septări, ceea ce înseamnă mai multe infecții. Pe prima a depășit-o. Își revenise un pic. Celelalte două au fost mai virulente. Am plecat de acasă pentru 3 zile pentru o intervenție de rutină. Nu ne așteptam.”

În același interviu, Brândușa Simion îl vorbește de bine pe soțul său, spunând că acesta „a iubit țara asta mai mult decât orice.”

Nimeni nu condamnă sistemul medical

Brândușa Simion nu reproșează nimic cadrelor medicale, ci dimpotrivă: le mulțumește pentru că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva viața soțului ei.

"Nu știu ce să le transmit că nu mă pricep ce ar putea să facă. Poate spitale noi că înțeleg că bacteriile astea există în toate spitalele vechi. Nu am absolut nimic să le reproșez medicilor. Au făcut absolut tot ce le este posibil pentru a-i salva viață. Toți", declară Brândușa Simion, soția artistului.

Dorința artistului a fost să fie înmormântat la Cornu

"A fost dorința să îl îngrop acolo (la Cornu - n.r.) unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani. Să continue festivalul Om bun, să mai scoată un album și multe alte dorințe mai mari sau mai mărunte pe care voi încerca să le duc până la capăt în măsură în care mă țin puterile", mai spune aceasta, conform realitatea.net.

 

Comenteaza