Dieta cu prune. Slăbești 7 kilograme în doar o săptămână

Dieta cu prune. Slăbești 7 kilograme în doar o săptămână

Acest regim de slăbire te poate deshidrata dacă vei încerca să-l urmezi pe o perioadă mai mare de timp. Aşa că, după 7 zile bucură-te de cele 7 kg topite şi încearcă să treci pe o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Mic dejun - La micul dejun trebuie să mănânci 8 prune pe stomacul gol. După o jumătate de oră, consumă un ou fiert, o roşie şi un iaurt. Alege să bei o ceaşcă de ceai verde sau o limonadă de lămâie, neîndulcită.

Prima gustare - La gustare, consumă 3 prune şi 4 nuci. Bea şi un pahar mare cu apă şi cu două felii de lămâie în ea.

Masa de pranz - La prânz, alege o supă de legume şi o friptură de pui (150 de grame), servită alături de câteva legume la grătar (ardei roşu, morcov). poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

A doua gustare - La a doua gustare, care e obligatorie – de altfel ca toate mesele menţionate, alege să consumi 6 prune uscate şi 50 de grame de brânză.

Cina - La cină ai de mâncat 4 prune, o sală de legume ori un iaurt cu ovăz. Nu mânca după ora 18:30. Dacă ţi se mai face foame, până în ora 20:00, mai poţi consuma încă două prune.

Comenteaza