Ca în orice dietă, rezultatele se văd mai repede dacă faci şi puţină mişcare. Macar plimbă-te zilnic 30 de minute.
Iată un plan după care se poate ține dieta.
Ziua 1
Mic dejun cu 2 ouă fierte și 2 felii de pâine prăjită.
La prânz o salată de castraveți cu oțet și legume la grătar: ciuperici, ardei gras, ceapă.
Gustare: Un smoothie cu morcovi, pătrunjel și castraveți.
Cina: 250 de fructe confiate, la alegere.
Ziua 2
Mic dejun cu salată de roșii și castraveți.
Prânz cu legume și pește la grătar
Cina: 300 de g de orez fiert la foc mic. Se poate adăuga măr ras și câteva picături de lămâie.
Ziua 3
Mic dejun cu ceai verde și 2 felii de pâine prăjită și nuci.
La prânz se consumă diverse legume la grătar.
La cină: un castronel cu orez fiert cu suc de lămâie.
Ziua 4
Mic dejun: un smoothie cu varză de Bruxelles, kiwi, broccoli. Aceste alimente verzi sunt o sursă importantă de clorofilă și de magneziu.
Prânz: 2-3 bucăți de dovleac la grătar. Puteți presăra puțină scorțișoară deasupra.
Gustare: un smoothie din morcovi și semințe de dovleac. Aceste alimente sunt bogate în carotenoide și previn îmbătrânirea.
Cină: Struguri negri, afine, coacăze.
Ziua 5
Mic dejun: Orez fiert în lapte de soia cu stafide.
Prânz: Salată de fructe din ananas, kiwi, mere galbene, fulgi de porumb.
Cină: Ardei gras, dovlecel și roșii la grătar cu salată verde.
Ziua 6
Mic dejun: 2 ouă fierte și legume de grătar
Prânz: O salată de țelină cu măr și nuci.
Cină: O gulie și porumb la grătar
Ziua 7
Mic dejun: Suc de țelină cu morcov
Prânz: Salată de sfeclă roșie cu o porție de ciuperci la grătar
Cina: Pește și legume la grătar
Ziua 8
Mic dejun: Un bol de cereale cu lapte de soia
Prânz: O farfurie cu legume la grătar
Cină: Ceai de urzici și fructe confiate cu nuci
Ziua 9
Mic dejun: O limonadă și rondele de ananas la grătar
Prânz: Cartofi fierți cu mărar și usturoi
Cină: Pește cu legume la grătar.
Nu uitați să consumați multă apă, pentru a elimina toxinele și să renunțați definitiv la: zahăr, făinoase, dulciuri, alimente procesate și produse de tip fast-food.