Dieta Oshawa! Este dificilă, dar slăbeşti eficient şi detoxifici organismul

Dieta Oshawa! Este dificilă, dar slăbeşti eficient şi detoxifici organismul

Regimul Oshawa este atât o cură de slăbire eficientă, dar şi o dietă care ajută la detoxifierea organismului.

Una din cele mai raspandite variante ale Dietei Oshawa – Dieta Oshawa dureaza 10 zile si poate fi repetata de mai multe ori, cu pauza de o saptamana intre perioade.

Pe toata durata dietei sunt permise exclusiv 4 alimente (cereale) :

GRAU
OREZ (de preferat brun)
HRISCA
MEI


➡ Cele 4 cereale sunt permise in orice cantitate si la orice ora. La acestea se poate adauga, dupa preferinta, putina sare.

➡ Cerealele pot fi gatite prin inmuiere, fierbere, coacere, sub forma de pilafuri, turtite sau amestecate dupa preferinte. Nu trebuie sa va infometati, asa ca aveti voie sa mancati oricat simtiti nevoia.

➡ Singurul lichid permis este apa. Este indicat sa consumati suficiente cantitati de apa (in jur de 2-3 litri pe zi, in functie de greutatea corporala si nivelul de activitate fizica depusa) pentru a elimina toxinele din organism. Ca regula pentru a putea estima consumul necesar de apa zilnic : nu lasati organismul sa va transmita mesaje de sete (beti apa inainte de a vi se face sete)

➡ Sunt interzise cafeaua, ceaiurile si orice alte tipuri de alimente.

Cele 4 cereale permise se afla la mijlocul balantei dintre yin si yang, fiind cele mai neutre alimente. Astazi, majoritatea oamenilor (peste 90%) au un organism dezechilibrat energetic, care prezinta mai multa energie yin decat yang, din cauza poluarii, a toxinelor, pesticidelor si a cantitatilor mari de alimente yin consumate.

Este de preferat ca pe parcursul celor 10 zile de dieta sa se aleaga cereale integrale, orezul brun si pe cat posibil produsele organice.

Desi nu este o dieta de infometare, Dieta Oshawa nu este usor de urmat, fiind una destul de monotona, dar cu rezultate vizibile inca din primele zile.

Comenteaza