EXCLUSIV: Top 30 despăgubiri acordate de ANRP şi afacerile grupului Golden Blitz

EXCLUSIV: Top 30 despăgubiri acordate de ANRP şi afacerile grupului Golden Blitz
Nu rataţi de la ora 22:00 emisiunea "Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan, de la Realitatea TV, în care veţi afla cine sunt cei mai mari samsari imobiliari. De la 23:00, Rareş Bogdan va scoate la iveală afacerile unui grup exclusivist al României.

Mafia retrocedărilor a băgat în buzunarele samsarilor imobiliari sute de milioane de euro, cu complicitatea funcţionarilor statului.

În această seară, de la ora 22:00, Rareş Bogdan vă arată, la „Jocuri de Putere", cum au bătut palma politicienii şi samsarii imobiliari pentru a pune mâna pe clădirile, terenurile şi pădurile naţionalizate de comunişti. Traficanţii de drepturi litigioase au acaparat proprietăţi valoroase şi s-au îmbogăţit peste noapte, în timp ce adevăraţii proprietari au fost păcăliţi cu sume de nimic. În exclusivitate. vă prezentăm un top al celor mai bănoase dosare de despăgubire aprobate de statul român.

Tentaculele acestei mafii s-au întins până la vârful administraţiei, dar braţul lung al legii a ajuns în sfârşit şi la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Procurorii anticorupţie nu se vor opri aici, pentru că există date că această mafie a fost şi este patronată în continuare de nume grele din politica românească, nume pe care vi le dezvăluim în exclusivitate în această seară, de la ora 22:00, la „Jocuri de Putere" cu Rareş Bogdan. Tot atunci veţi afla cine sunt păpuşarii din spatele samsarilor imobiliari, cât s-a furat în ultimii ani prin metoda drepturilor litigioase şi de ce autorităţile nu au mişcat nici un deget.

Iar de la ora 23:00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi, Oreste Theodorescu, Marcel Barbatei, Radu Golban, Stelian Negrea, Ovidiu Marincea şi Alex Căutis, vin cu informatii bombă şi cu ultimele detalii despre afacerile Grupului de la „Golden Blitz".

Dan Besciu a fost deja reţinut de procurorii DIICOT pentru evaziune, spălare de bani şi delapidare, iar prejudiciul calculat de anchetatori a ajuns deja la 34 de milioane de lei. Aflaţi în exclusivitate cum obţinea Grupul de la „Golden Blitz" sume uriaşe de bani de la companiile aflate în subordinea Ministerului Transporturilor şi, pentru că fără complicitate lor nu se poate fura în România, vă spunem şi care sunt politicienii implicaţi.

Nu rataţi, începând cu ora 22:00, dezvăluirile de la „Jocuri de putere", într-un nou episod din seria „România Cătuşelor".

 

Comenteaza