Nouă cursă aeriană de la Cluj-Napoca

Nouă cursă aeriană de la Cluj-Napoca
O companie aeriană a anunţat o nouă cursă de la Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, începând cu primăvara anului viitor.

Începând cu 14 martie 2015, Wizz Air va opera, de la Cluj-Napoca, o cursă spre Bari (Italia). Zborurile spre noua destinaţie vor fi efectuate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, iar biletele sunt deja la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

În acelaşi timp, din noiembrie 2014, spre aceeaşi destinaţie, Wizz Air introduce o cursă de la Timişoara, oferind, astfel, un total de 21 de rute din Cluj-Napoca şi 15 din Timişoara.

"Suntem încântaţi să anunţăm astăzi două noi rute din România, din Timişoara şi Cluj-Napoca spre Bari. Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile", a declarat reprezentantul Wizz Air, Daniel de Carvalho.

Oraş cu deschidere la mare, situat pe coasta Mării Adriatice, Bari oferă oportunităţi de vizitare în regiunea Puglia. De la centrul istoric până la Basilica di San Nicole sau Castello Svevo, Bari este o destinaţie perfectă pentru cei aflaţi în căutarea soarelui sau a Italiei autentice.

 

Comenteaza