Pictorul Nicolae Maniu vorbeşte la Berăria Culturala despre culorile sufletului şi ale femeii

Pictorul Nicolae Maniu vorbeşte la Berăria Culturala despre culorile sufletului şi ale femeii
Ce de-a XVIII -a editie a Berariei Culturale prilejuieste o dezbatere - eveniment despre culorile sufletului si ale femeii, care vor fi redate si expuse de catre pictorul clujean Nicolae Maniu, cel care domiciliaza si lucreaza de multi ani la Paris.

Acesta a fost invitat de catre jurnalistul Ion Novacescu, producatorul si moderatorul dezbaterilor, sa vorbeasca despre trairile sale in solitudinea atelierului parizian, despre inspiratie si despre femeile care i- au fost muze si obiect al cautarilor esentiale. De altfel, intr-un interviu dat in presa nationala, pictorul Maniu a marturisit ca femeia a fost cea mai mare cautare a vietii sale si, in acelasi timp, cea mai mare drama.

De ce? Veti afla raspunsul daca veti merge in aceasta seara la Beraria Culturala de la ora 19, la dezbaterea care se tine in sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus.

Precizam ca in acest moment Nicolae Maniu este considerat cel mai bine cotat artist roman in viata, picturile sale fiind vandute si cu 100.000 Euro. Creatiile sale se regasesc in prestigioase colectii private cat si in marile muzee de arta ale lumii : Paris, New York , Singapore, iar in aceasta saptamana la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, in cadrul expozitiei - jubileu.

Beraria Culturala este un proiect cultural - comunitar la Fundatiei Armonia si este sustinut de catre Ursus.

 

Etichete
Comenteaza