Poartă-te ca un suporter adevărat! Găsește-ți echipamentul pentru meciurile echipei naționale, în magazinele PENNY!

Poartă-te ca un suporter adevărat! Găsește-ți echipamentul pentru meciurile echipei naționale, în magazinele PENNY!

Pentru pasionații de fotbal urmează o perioadă plină de emoție și întâlniri cu prietenii, care vor avea ca scop principal susținerea echipei favorite. Ne pregătim să strigăm „Hai, România!“ pentru că, din 17 iunie, au început cele mai importante meciuri ale echipei naționale de fotbal din acest an. Campionii au nevoie de toată încurajarea noastră, iar ca să poți fi alături de echipa pe care o iubești, ai nevoie de pregătire de suporter adevărat.

Îți mai amintești atmosfera de la meciurile naționalei de fotbal a României, din perioada copilăriei, când familia se reunea pentru a le viziona, în sufragerie? Se mâncau floricele de porumb cu bere și se strigau constant mesaje de încurajare, chiar dacă ele nu puteau depăși bariera ecranului TV. Acum poți recrea acele momente înflăcărate împreună cu ai tăi, cu și mai mult entuziasm și pregătire, folosind echipamente și accesorii speciale de suporter. Dacă, în trecut, pentru iubitorii sportului, produsele cu etichetă de suporter erau limitate, acum ai nenumărate opțiuni prin care poți arăta că ești alături de echipa ta.

Alătură-te campaniei pentru suporteri! Cumperi de la PENNY și ești mai aproape de echipa națională

PENNY, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România, este sponsorul principal al echipei naționale de fotbal a României și a lansat, în acest context, o campanie de loializare, Hai, România, la PENNY!, ce presupune acumulare de puncte bonus la fiecare coș de cumpărături, cu ajutorul cărora poți achiziționa accesoriile de suporter la un preț mai mic cu 50%. În magazinele PENNY puteți găsi o colecție specială de echipamente și accesorii dedicate suporterilor, pe care le poți achiziționa din magazine, până pe 26 iunie. Ediția specială de articole sportive este alcătuită din tricouri pentru adulți și copii, eșarfe și șepci în culorile echipei naționale, pentru ca fanii adevărați să fie tot timpul gata de meci. De asemenea, în gama de produse speciale mai poți găsi accesorii utile pentru întreaga familie, precum rucsacuri multifuncționale, mingi de fotbal și pompe pentru umflat mingiile, pe care le poți folosi în activitățile recreative din această vară.

Fiecare produs din campanie este gândit să aducă un strop de entuziasm și să transforme fiecare meci într-o sărbătoare. Alegând aceste produse, bifezi mai multe beneficii. În primul rând, te bucuri de calitatea produselor disponibile în magazinele PENNY, dar primești și puncte de loialitate care pot fi utilizate pentru a obține reduceri la următoarele achiziții din campanie.

Cu toții știm că pregătirile pentru meci presupun și ceva cumpărături de alimente și băuturi. Iar la fiecare 20 de lei cheltuiți pe produsele preferate, primești 1 punct bonus. La achiziționarea produselor din promoțiile săptămânale, ai extra puncte bonus calculate pe fiecare produs în parte. De exemplu, în perioada 12-18 iunie, ai extra puncte bonus la o selecție de beri, la cafeaua care te ține treaz ca să poți urmări și dezbaterile sportive de după competiții, și la alte produse. Iar la 5 puncte bonus acumulate, poți deja să îți cumperi prima piesă din echipamentul de suporter dorit, la jumătate de preț. Astfel, până la finalul campaniei, îți vei completa colecția cu care te mândrești că ești fan adevărat al echipei naționale.

De asemenea, poți aplica pentru un card digital PENNY care îți dublează punctele de pe fiecare bon de cumpărături, pentru a beneficia mai rapid de accesoriile sportive care îți plac.

Cumpărăturile tale de azi susțin marii campioni de mâine

Noi, românii, am fost întotdeauna mândrii de echipa națională, iar în momentele de tensiune și emoție ale marilor meciuri ne-am unit în jurul acestei pasiuni comune. Prin achiziționarea produselor dedicate din magazinele PENNY, avem posibilitatea de a participa activ la valul de entuziasm și solidaritate.

Alăturându-te campaniei PENNY, nu devii doar suporter adevărat al naționalei, ci și un susținător activ al tinerelor talente din viitoarele generații de jucători. O parte din fondurile obținute din vânzarea produselor tematice sunt direcționate către programe de dezvoltare a fotbalului la nivel local. Acestea vor merge către Tabăra de Copii a Academiei Naționale de Fotbal, unde 24 de copii de la cluburi din mediul rural se vor bucura de o experiență unică în lumea fotbalului profesionist. Prin campania „Hai, România, la PENNY!”, tinerii pasionați de acest sport au șansă să ajungă campionii de mâine.

Mai mult decât o simplă inițiativă comercială, campania PENNY este un mod de a aduce suporterii mai aproape de echipa națională și de a susține fotbalul românesc. Prin achiziționarea produselor dedicate din magazinele PENNY, fiecare român are șansa de a contribui la succesul echipei și de a se bucura de beneficiile oferite de acest program de loializare. Într-o perioadă în care unitatea și solidaritatea sunt mai importante ca niciodată, PENNY reușește să transforme fiecare cumpărătură într-un gest de susținere și mândrie națională. Acesta este un exemplu important despre cum pasiunea pentru sport aduce oamenii împreună și are un impact pozitiv asupra întregii societăți.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY. sponsor principal al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei.

Comenteaza