PROMO Românul expulzat de Chişinău. Dezvăluiri la „Jocuri de Putere”, de la ora 21:00

PROMO Românul expulzat de Chişinău. Dezvăluiri la „Jocuri de Putere”, de la ora 21:00
Ce urmeaza în "coabitarea" Iohannis-Ponta. Devoalarea unei manipulari ordinare! Doar la Realitatea TV, de la 22:00. Bonus, eveniment de excepţie - Actorii şi regizorul filmului „Live”, povestea unei jurnaliste care demască mecanismele coruptiei politice - Rodica Lazăr – Tudor Chirilă – Claudiu Bleonţ – Vlad Păunescu – de la 23:00.

În această seară, la ora 21.00, românul unionist expulzat de Chişinău şi interzis 5 ani în Republica Moldova vine la „Jocuri de Putere" pentru a relata cum a fost filat şi reţinut de serviciul secret al ţării vecine. Alături de George Simion se vor afla jurnalistii Oreste Teodorescu si Alex Cautis, dar şi fost director SIE Claudiu Saftoiu. Află de la invitaţii lui Rareş Bogdan legătura dintre expulzarea lui Simion şi mitingul pro-unire pe care dorea să-l organizeze la Chişinău peste 2 zile, ce arată incidentul despre relaţia României cu Republica Moldova şi dacă reacţia MAE, care a cerut explicaţii la Chişinău, este cea mai potrivită.

Iar de la ora 22.00 vei afla informatii surprinzatoare despre acuzatia terifianta a lui Victor Ponta la adresa lui Klaus Iohannis, detalii de culise despre replica usturatoare a presedintelui si o prognoza realista asupra viitorului politic al presedintelui PSD si EXCLUSIV: devoalarea manipularii ordinare pe "Codul Silvic".

De asemenea, de la ora 23.00 îl vei cunoaşte pe producătorul de succes Vlad Păunescu, unul dintre puţinii români care a cunoscut vedetele de la Hollywood la ele acasă. De această dată în haina de regizor al filmului „Live", Păunescu îţi spune povestea din spatele peliculei care atinge cea mai fierbinte temă a momentului: corupţia politică. Cui aparţine ideea scenariului şi cât din lungmetraj este inspirat din fapte reale? Iar de la actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă şi Claudiu Bleonţ vei afla cum au intrat în pielea personajelor, dar şi câte dintre acestea seamănă cu „actorii" arestaţi de DNA.

Numai la „Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV

Comenteaza