PROMO Unul dintre cei mai importanţi analişti ai spaţiului est-european, la "Jocuri de putere"

PROMO Unul dintre cei mai importanţi analişti ai spaţiului est-european, la
EVENIMENT! De la ‪#‎Washington‬ in gerul siberian, de la Marea Neagra, VLADIMIR ‪SOCOR‬, unul dintre cei mai importanți analisti ai spatiului est-european - duminica la "Jocuri de Putere", ora 21.00.

ADEVARURI SOCANTE! Specialist in "conflictele inghetate" ale spatiului ex-sovietic, as in analiza chirurgicala a intereselor americane si germane la Marea Neagra si gazduit de cele mai importante gazete occidentale, Vladimir Socor a provocat liderii lumii la reflecție punandu-le in fata adversarul cel mai puternic: oglinda intereselor!

Duminica, de la ora 21.00, analistul care a starnit unele dintre cele mai mari controverse de pe scena geopolitica a Marii Negre, adus cu mari eforturi in Romania de Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID), este invitatul lui Rares Bogdan la "Jocuri de Putere" intr-o Editie de colectie alaturi de "Ambasador Romania" - Alexandru Cumpanasu. Rares Bogdan revine in fata telespectatorilor si ascultatorilor sai de la ‪#‎RealitateaTv‬ cu o provocare la adevaruri dureroase, socante, dar care trebuie spuse: destinul unei natiuni!

Aflati de la exceptionalul Vladimir Socor cat mai conteaza o tara care n-a stiut niciodata sa-si valorifice potentialul la masa bogatilor lumii, care sunt cele mai cutremuratoare scenarii ale actiunilor lui Vladimir ‪#‎Putin‬, de ce au nevoie americanii de aliatul ‪#‎Romania‬ in coasta rusilor si cum trebuie interpretat de ‪#‎Bucuresti‬ "realismul pragmatic" german in relatia cu ‪#‎Moscova‬?

De ce se teme cel mai tare Putin? Ce joc face Angela ‪#‎Merkel‬? Ce anunta pentru Uniunea Europeana victoria lui ‪‎Cameron‬ in alegeri? Cat de mult tin politicienii de la Washington la romani?
Mai poate salva cineva Republica ‪#‎Moldova‬ din sfera de influenta a Rusiei? Urmeaza "ucrainizarea" ei? Cum trebuie sa se comporte Romania pentru a nu-si abandona fratii?
Cati spioni se calca pe picioare la Bucuresti?

Raspunsurile, duminica, la "Jocuri de Putere", de la ora 21.00, impreuna cu Vladimir Socor, Alex Cumpanasu si Rares Bogdan.

Comenteaza