Șanțurile de pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca devin o problemă majoră pentru șoferi

Șanțurile de pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca devin o problemă majoră pentru șoferi
| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca/Facebook

Șoferii din Cluj-Napoca se plâng de două șanțuri periculoase pe strada Răsăritului.

În Cluj-Napoca, șoferii se confruntă cu o problemă persistentă pe strada Răsăritului, unde două șanțuri adânci le pun în pericol vehiculele.

„Nu știu exact unde aș putea face sesizare, către Primărie sau către cine are în administrare străzile Clujului. Poate va fi cineva mai isteț sau chiar vreun angajat al Primăriei va vedea și se va face ceva! 

Pe la mijlocul străzii Răsăritului sunt două șanțuri de-a dreptul, de-a latul drumului, nesemnalizate! Sunt destul de adânci, se simt foarte tare și la 40 km/h! Pot cauza daune la autoturisme, chiar și incidente! Mare atenție!”, a relatat un clujean pe un grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Comentariile bineînțeles că nu s-au lăsat așteptate:

„Din păcate șanțurile acelea sunt acolo de mult timp”; „Îs ferm convins că mulți și-au rupt telescoape și arcuri acolo, inclusiv eu, doar că la mine a fost la mașina firmei. Nu am suportat eu reparațiile”; „Au peticit până la jumătatea străzii, dar alea mari nu le-au văzut”; „Au cauzat deja,amortizor si flansa amortizor sparte de a dreptu.Centrul sa arate bine restu e can can”, „Au petecit pana la jumatea strazii, dar alea mari nu le-au vazut”, sunt doar câteva dintre precizările făcute de clujenii nemulțumiți.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7477648698940137&set=gm.2710817465751145&idorvanity=979375598895349

 

 

Comenteaza