Veste bună de la meteorologi. Vremea în următoarele trei zile

Veste bună de la meteorologi. Vremea în următoarele trei zile

Potrivit meteorologilor, în următoarele trei zile vremea se va încălzi, iar temperaturile vor urca pină spre 25-27 de grade celsius.

Marţi, vremea se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud-vestice și în nordul Cârpăților Orientali unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice și cu totul izolat, grindină. Vântul va avea intensificări în sud-vestul țării, în special în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. În orele dimineții, izolat vor fi condiții de ceață, în special în depresiuni și pe văile râurilor.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Temperaturile maxime, peste 25 de grade în aproape toată ţara, cu excepţia litoralului, până la 29 de grade la Alba iulia. După-amiază în vest și în nord-vest și în zona montană pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări pe crestele Cârpăților Meridionali și în sudul Banatului.

Joi, vremea va fi caldă îndeosebi în regiunile sudice și estice unde valorile termice vor fi în creștere față de miercuri. Temperaturile maxime, de vara, ajung la 31 de grade, izolat în sudul țării. În vestul, nord-vestul țării și în zona de munte, îndeosebi după-amiază, local vor fi averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. În Bucureşti, vremea va fi caldă, cu 13-15 grade dimineața și 29-31 de grade la amiază.

Etichete
Comenteaza