Vino în echipa ZIUA de CLUJ!

Vino în echipa ZIUA de CLUJ!
Eşti o persoană dinamică, activă, plină de idei? Îţi doreşti să-i ţii mereu informaţi pe cei din jurul tău? Eşti pregătit să scormoneşti dincolo de suprafaţă? Eşti hotărât să scoţi la iveală problemele societăţii şi poveştile extraordinare ale celor din comunitatea ta? ZIUA de CLUJ te vrea în echipă!

Redacţia cotidianului ZIUA de CLUJ vrea să-şi mărească echipa cu doi noi colegi cu sau fără experienţă, dar care să deţină cunoştinţe solide în domeniul jurnalismului.

Căutăm un reporter sportiv în regim PART-TIME, mereu atent la tot ce se întâmplă pe scena sportivă clujeană, iar FULL-TIME angajăm un jurnalist de teren, capabil să scrie în domeniile eveniment, justiţie şi social.

De ce să te alături echipei?

Suntem o echipă profesionistă, dinamică, plină de entuziasm, mereu dispusă să facă un efort în plus pentru a ţine clujenii în priză cu cele mai noi informaţii din oraş şi judeţ. Oferim un loc de muncă competitiv, cu posibilitatea de avansare în carieră şi un salariu atractiv.

Profilul colegului ideal

Căutăm persoane talentate, în stare să lucreze sub presiune, cu o atitudine proactivă, un vocabular dezvoltat şi o bună stăpânire a gramaticii limbii române. Colegii ideali sunt persoane capabile să scrie materiale pertinente şi bine documentate pe teme de interes local, dispuse să "sape" în plus pentru a nu scăpa din vedere niciun detaliu.

Selecţia candidaţilor

Persoanele dornice să se alăture echipei ZIUA de CLUJ sunt rugate să trimită un CV şi o scrisoare de intenţie de maxim 2000 de caractere, redactată sub forma unui articol autoportret, pe adresa redactie@ziuadecj.ro (cu subiectul emailului "JOB LA ZIUA DE CLUJ") până vineri, 3 aprilie. Ulterior va avea loc o selecţie a CV-urilor, iar cei care trec de această etapă vor fi contactaţi telefonic sau pe adresa de email în vederea stabilirii unui interviu.

Comenteaza