Ziuadecj.ro, lider detaşat de Cluj şi în octombrie. Mulţumim!

Ziuadecj.ro, lider detaşat de Cluj şi în octombrie. Mulţumim!
Ziuadecj.ro a fost liderul de audienţă online în luna octombrie, devansând cu peste 130.000 de vizitatori unici celelalte website-uri de ştiri generaliste editate la Cluj.

Website-ul ziuadecj.ro s-a clasat din nou, în luna octombrie, pe primul loc în topul website-urilor de ştiri generaliste editate la Cluj. 385.442 de vizitatori unici a avut site-ul nostru, potrivit trafic.ro, respectiv 1.119.309 afişări de pagină. Scorul de pe google analytics este apropiat, 384.626 de vizitatori. Diferenţa faţă de principalii concurenţi este de peste 130.000 de unici!

Cititorii noştri au apreciat articolele despre felul în care este administrat Clujul şi judeţul, despre noile investiţii imobiliare, au umărit şi informaţiile din economie, cultură sau sport şi au votat în sondajele pe teme de interes general. Începând din luna octombrie, pe website-ul nostru pot fi urmărite, via Facebook LIVE, emisiunile cele mai interesante de la radio Realitatea FM Cluj, unde sunt invitate personalităţi importante ale oraşului.

„ziuadecj.ro are un trafic mare, semn că subiectele propuse de noi sunt de interes pentru comunitate şi că formăm o echipă de jurnalişti echilibraţi, fără excese şi fără parti-pris-uri. E limpede că se poate face presă de calitate la Cluj, că nu e nevoie de accidente sau cancanuri pentru a avea succes la public. Le mulţumesc pentru asta celor care ne citesc, din Cluj, din ţară şi din diaspora. Intrăm în campania electorală, apoi vin alegerile parlamentare şi sunt convins că şi de această dată ziuadecj.ro va fi principala sursă de informare a clujenilor", a declarat Ionel Lespuc, content manager ziuadecj.ro.

Vă reamintim că, în luna august 2016, ziuadecj.ro a atins un record istoric pentru un website clujean, peste o jumătate de milion de vizitatori unici. Cifra exactă a fost 504.313.

 

Comenteaza