Zodiile care vor avea 7 ani de ghinion începând cu toamna aceasta. Nativii vor vărsa lacrimi amare 

Zodiile care vor avea 7 ani de ghinion începând cu toamna aceasta. Nativii vor vărsa lacrimi amare 

Septembrie va fi o lună care le va aduce momente neplăcute unor nativi din zodiac care vor fi loviți de șapte ani de ghinion.

Leu
Din septembrie, ghinionul îi va lovi pe Lei. Nativii acestei zodii vor avea parte de șapte ani de ghinion. Aceștia vor trebui să fie foarte atenți, în special la locul de muncă. Este posibil ca aceștia să întâmpine o serie de probleme cu colegii. Într-un final, vor fi nevoiți să-și caute alt loc de muncă. În schimb, pe plan personal, ghinionul îi va ocoli.

Scorpion
Universul nu le mai zâmbește nici Scorpionilor. Se pare că aceștia vor întâmpina mai multe probleme pe plan personal. Este posibil ca partenerul să-și dorească să pună capăt acestei relații. În ciuda acestui impas, veți putea trece rapid peste despărțire. Dacă veți avea prietenii aproape, veți face față mai ușor acestui incident.

 
Pești
Peștii vor avea multe lucruri de pierdut pe plan material. Este posibil ca aceștia să-și deschidă o afacere, care să-i bage în faliment. Astrologii susțin că nu este o perioadă bună pentru a vă deschide o afacere. Dar dacă decideți să faceți acest pas, trebuie să fiți atent la posibilele provocări care pot apărea. Mare atenție la modul în care gestionați banii. O decizie greșită vă poate afunda în datorii.

Gemeni
Ghinionul nu-i va ocoli nici pe Gemeni. La rândul lor, nativii acestei zodii vor avea parte de o serie de evenimente nefericite. Astrologii îi sfătuiesc să aibă mare grijă la sănătatea acestora. Este posibil ca aceștia să se îmbolnăvească. Însă,  nu va fi ceva grav. Cu sprijinul familiei veți putea trece și peste acest obstacol.

Fecioară
Și Fecioarele vor avea parte de ghinion, în special pe plan personal. Nativii acestei zodii se vor avea parte de probleme în cuplu. Fecioarele se vor certa din ce în ce mai mult cu partenerul de cuplu. Astrologii vă sfătuiesc să discutați foarte bine problemele de relație. Doar în acest fel, veți putea trece peste obscole. În caz contrar, există șanse mari să vă despărțiți.

sursă: playtech.ro

Comenteaza