A plouat cu ACCIDENTE la Cluj duminică

A plouat cu ACCIDENTE la Cluj duminică

Salvatorii ISU Cluj au anunțat mai multe intervenții la accidente care s-au produs duminică, 29 septembrie.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit duminică după masa la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia. În accident a fost implicat un singur autoturism, fără victime încarcerate. O femeie de aproximativ 50 de ani a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, urmând a fi transportată la spital pentru investigații suplimentare, a transmis ISU Cluj.

Un echipaj din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca a intervine la un alt accident rutier petrecut pe raza localității Feleacu. Din primele date, în accident a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar două persoane au fost evaluate de către paramedicii SMURD. În urma acestui accident traficul a fost aglomerat spre Cluj-Napoca, potrivit șoferilor care au filmat cum s-a circulat după accidentele produse în cumuna Feleacu.

Un echipaj ISU care se întorcea de la un accident petrecut la Mărtinești a intervenit la un al doilea accident rutier petrecut în comuna Feleacu. A fost vorba despre un autoturism care a intrat în parapet. O femeie de aproximativ 45 de ani a reușit să iasă singură afară și nu a necesitat îngrijiri medicale, a mai  informat ISU Cluj duminică seara. 

Duminică a avut loc și un accident grav cu victime încarcerate pe DN 1 E60, unde o mașină a intrat într-un cap de pod. Citește mai mult AICI. Și pe Autostrada Trasilvania, sensul Turda-Gilău s-a intervenit la alte accidente soldate doar cu pagube materiale. Citește mai mult AICI.

Comenteaza