Post de poliţie în Detunata după ce parcul a fost vandalizat

Post de poliţie în Detunata după ce parcul a fost vandalizat
În Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni va funcţiona un post de poliţie comunitară, după ce în mai multe rânduri aici au fost constatate mai multe acte de vandalism. "A trebuit să refacem lucrările în mai multe rânduri iar apoi s-au refăcut ei", a explicat primarul Sorin Apostu despre autorii actelor de vandalism.

"Parcul detunata a fost reabilitat, dar se pare că unii n-au agreat aceste noi construcţii şi a trebuit de câteva ori să le refacem, după care s-au refăcut ei", a spus Apostu.

Postul de poliţie funcţionează cu un singur poliţist comunitar pe schimb.

Parcul Detunata are o suprafaţă de peste nouă hectare şi a fost modernizat în perioada septembrie-noiembrie 2010. Aici a fost reabilitat şi un foişor acoperit, unde au fost montate patru mese de şah şi patru bănci, iar în apropiere au fost montate şi două mese pentru tenis de masă, cinci aparate de fitness şi două bănci-balansoar. Aici a fost amenajată în acest an şi o pistă de biciclete de 760 metri. Lucrările costă 240.000 de lei. "Putem spune că Zona Detunata a căpătat o cu totul altă înfăţişare după ce ani de zile a fost lăsată în paragină. A devenit o zonă prietenoasă atât pentru copii cât şi pentru adulţi, o adevărată zonă de agrementi", a explicat Apostu.

 

Comenteaza