26 de drumuri din Cluj, modernizate

26 de drumuri din Cluj, modernizate

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, împreună cu conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului, au analizat stadiul la zi al programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, respectiv de întreținere a drumurilor județene, derulate în primele șase luni ale anului 2020.

S-a acționat, astfel, în această perioadă, atât prin lucrări de modernizare și reabilitare, cât și prin lucrări de întreținere, pe nu mai puțin de 26 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de peste 258 kilometri.

În ceea ce privește investițiile din cadrul programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, în primele șase luni ale anului 2020 s-au desfășurat lucrări pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri județene, vizând o lungime totală de 112 kilometri.

La capitolul lucrări de întreținere, în primul semestru al anului 2020 s-a acționat prin așternerea de covor asfaltic, reparații și alte operațiuni necesare menținerii condițiilor tehnice corespunzătoare, pe 17 drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de cca. 146,5 kilometri. Dintre aceștia, nu mai puțin de 79,3 kilometri au fost efectiv asfaltați.

Totodată, au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe o lungime totală de 304 kilometri, pe 20 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, precum şi alte tipuri de marcaje, în special treceri de pietoni pe raza anumitor localităţi.

Etichete
Comenteaza