ADMINISTRAŢIE. Bani din taxa de apă şi pentru reţelele de apă şi canalizare din Pata Rât

ADMINISTRAŢIE. Bani din taxa de apă şi pentru reţelele de apă şi canalizare din Pata Rât
Un proiect de Hotărâre de Consiliu Local cu privire la aprobarea finanţării în acest an, din taxa specială de apă, a extinderii reţelelor de apă şi canalizare pe strada Pata Rât, cu acces spre locuinţele persoanelor fără adăpost, va fi discutată joi în şedinţa forului local.
Banii provin din diferenţa dintre estimările iniţiale şi preţul la care au fost contractate lucrările pentru două obiective finanţate prin taxa de apă, din zona Cartierului Lomb.

Consilierii locali aprobaseră printr-o Hotărâre anterioară lista cu două obiective care urmau să fie finanţate prin taxe de apă, cu privire la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă, respectiv de canalizare din zona străzii Oaşului, cu acces spre cartierul Lomb.

Valoarea estimată a lucrărilor pentru cele două obiective a fost de circa 2,3 milioane de lei, însă lucările au fost contractate, prin procedura de achiziţie publică, cu 1,4 milioane.

Diferenţa de circa 900.000 de lei urmează să fie direcţionată, conform proiectului de hotărâre de Consiliu Local, către alte două obiective care vizează extindere de reţele de apă - incluzând branşamente şi staţie de pompare - respectiv extinderea reţelei de canalizare şi realizare de racorduri pe strada Pata Rât, cu acces spre zona locuinţelor persoanelor fără adăpost.

Comenteaza