Foto Boc vrea musai ca lucrările de la Teatru să fie gata de 1 Decembrie, dar clujenii îl sancționează: '' Horror''

Clujenii nu sunt deloc multumiții de calitatea lucrărilor de la Teatru Național, care primarul Boc vrea musai să le vadă gata de 1 Decembrie.

''Bună ziua. Când am văzut că se reface parcul se lângă teatrul Național m-am bucurat însă dalele și scările de la intrare așa arată.n. Ce am putea face? #emilboc'', a scris o clujeanca pe Clujul Civic.

''Lucrările din fața Teatrului Național vor fi finalizate până la 1 Decembrie. Mai este de pus gazonul în zonele aferente. Lucrările la parcul din spatele Teatrului Național vor fi finalizate până la sfârșitul anului'', anunta recent edilul.

Datele de proiect:

Parcul „Ștefan cel Mare” se află în proces de modernizare, iar lucrările se apropie de finalizare. Proiectul constă în realizarea unui cadru prielnic pentru petrecerea timpului liber într-un spațiu public de calitate. Totodată, noua configurație va oferi posibilitatea de organizare a unor evenimente și festivități de mici dimensiuni, într-un spațiu multifuncțional.
Proiectul include plantarea a 64 arbori pe lângă cei existenți, 1474 arbuști, 2910 flori cu bulb și 6626 plante perene. Se instalează de asemenea un sistem de irigații automatizat.

Detaliile tehnice despre proiect:

- modernizarea aleilor, realizarea unui singur acces auto pentru mașinile de intervenție și instalarea de mobilier urban modern (bănci, cuburi, coșuri de gunoi ș.a.);
- realizare accese pietonale și pentru biciclete, interconectate;
- loc de joacă pentru copii;
- construcția de fântâni arteziene;
- rastel pentru biciclete cu dale înierbate;
- stație pentru încărcarea mașinilor electrice;
- amplasare corpuri de iluminat cu proiectoare;
- punct gospodăresc îngropat;
- toaletă automată cu dotări pentru persoane cu dizabilități.

Valoarea contractului este de 11.726.450,26 lei (TVA inclus).

Comenteaza