Video Ce proiecte aduce toamna aceasta în Florești. Anunțul primarului Pivariu

Ce proiecte aduce toamna aceasta în Florești. Anunțul primarului Pivariu

Pe lângă lucrările de modernizare la strada Eroilor, administrația din Florești mai are în plan pentru perioada următoare, printre altele, construirea unui nou parc în comună sau rezolvarea situației din zona Terra.

Edilul celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre proiectele pe care primăria Florești urmează să le implementeze.

„În această toamnă ne dorim să finalizăm cât mai mult din proiectele existente. De asemenea, ne dorim să construim un centru multifuncțional pe care să-l putem folosi în alte locuri. Vrem să mărim pista amplasată în Parcul Poligon. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă toamna asta.

Totodată, ne dorim să mai creăm încă un parc în zona Urușagului, într-o zonă dens locuită. Sperăm să atribuim cât mai repede lucrarea pentru zona Terra și să lansăm licitația pentru continuarea parcului deja existent. Sunt mult mai multe”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Primarul comunei clujene susține că, de curând, a avut loc rectificarea bugetară, care va veni și cu alte lucruri noi în ceea ce privește proiectele. „De asemenea, vrem să găsim un constructor pentru capela din Luna. Am găsit loc și pentru cea din Tăuți. Deci ambele sate vor avea capelă”, a adăugat el.

Bogdan Pivariu a anunțat și când vor se vor finaliza lucrările la strada Eroilor.

Comenteaza