Consiliul Județean a scos la licitație modernizarea unui nou drum județean care ocolește Cluj-Napoca

Consiliul Județean a scos la licitație modernizarea unui nou drum județean care ocolește Cluj-Napoca
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Drumul județean 103G vizat de lucrările de modernizare și reabilitare are o lungime de peste 25 de kilometri.

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. anunțul aferent achiziției serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru realizarea documentațiilor necesare modernizării drumului județean 103G Varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca – Gheorgheni – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

„Sectorul de drum pe care îl vom moderniza și reabilita este extrem de important din perspectiva faptului că acesta deservește o zonă vastă a județului și mai multe localități aflate în proximitatea zonei metropolitane. De asemenea, DJ 103G reprezintă și o alternativă de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, prin legătura pe care o face între DN 1 și centura ocolitoare Vâlcele – Apahida”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 29 martie 2022, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 2.025.000 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.

Durata de elaborare a documentației tehnice este de 4 luni și 15 zile, termen care curge de la data semnării contractului.

Comenteaza