Consiliul Judeţean vrea să deschidă un complex comunitar pe bani europeni

Consiliul Judeţean vrea să deschidă un complex comunitar pe bani europeni
Dacă se va obţine finanţarea, complexul comunitar ar urma să funcţioneze într-o clădire de pe strada Einstein, ce urmează să fie renovată.
Consiliul Judeţean a elaborat şi transmis Agenţiei de Dezvoltare Regionale Nord Vest proiectul unui complex comunitar, pentru care speră să obţină finanţare din bani europeni. Complexul ar urma să funcţioneze pe strada Einstein, numărul 14.

Complexul va include un centru de zi/recuperare pentru copii cu autism, un centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi/ handicap motor/fizic şi neuropsihic, un centru de integrare socio-profesională pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecţie, un centru de recuperare pentru persoane adulte cu dizabilităţi/ handicap fizic/motor, un centru de zi pentru bolnavi Alzheimer şi un centru de consiliere pentru integrarea socio-profesională a persoanelor adulte cu dizabilităţi/handicap.

Valoarea totală a proiectului este de 9.272.798,76 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 7.478.063,52 lei, TVA 1.794.735,24 lei. Contribuţia proprie în proiect a Consiliului Judeţean Cluj este de 149.561,27 lei, asistenţă financiară nerambursabilă solicitată fiind de 7.328.502,25 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni.
Comenteaza