Două oferte la licitaţia pentru elaborarea strategiei judeţului

Două oferte la licitaţia pentru elaborarea strategiei judeţului
Două firme au depus oferte în cadrul licitaţiei deschise pentru elaborarea strategiei judeţului Cluj, pentru perioada 2014-2020. Câştigătoarea va fi desemnată în câteva zile.
Consiliul Judeţean a deschis astăzi ofertele pentru contractul de servicii de consultanţă şi instruire pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Judeţului Cluj în perioada 2014-2020, potrivit unui comunicat remis redacţiei de CJ. Proiectul este finanţat din fonduri europene.

Licitaţia a fost deschsă. Institutul Regional pentru Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic a venit cu o ofertă de 316.000 de lei, iar SC Halcrow, cu una de 315.562. Comisia de licitaţie va stabili în zilele următoare câştigătoarea, ţinând cont, pe lângă oferta financiară, de o serie de criterii de atribuire.

“Noua strategie de dezvoltare a judeţului va identifica nevoile reale de dezvoltare ale judeţului, priorităţile de dezvoltare ale judeţului, va defini direcţiile de acţiune strategică, pe termen scurt, mediu si lung şi va contribui la transpunerea lor într-un portofoliu de proiecte”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.



Comenteaza