Foto O nouă clădire de birouri pe Dorobanților, plus un bloc de 9 etaje

O nouă clădire de birouri pe Dorobanților, plus un bloc de 9 etaje
O nouă clădire de birouri pe Dorobanților, plus un bloc de 9 etaje
O nouă clădire de birouri pe Dorobanților, plus un bloc de 9 etaje

Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind PUZ – de restructurare – Calea Dorobanților – str. Episcop Nicolae Ivan

O nouă clădire de birouri, de 8 etaje, este propusă de cei de la SDC Imobiliare pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca. În spatele acesteia, va fi amenajat un loc de joacă și un bloc de locuit de 9 etaje cu 3 locuințe sociale pentru tineri. Imobilele vor avea parcare subterană pe 3 nivele.

Accesul mașinilor se va face de pe strada Dorobanților, însă este prevăzut acces pietonal și de pe strada Episcop Nicolae Ivan. Vor fi create 5 stații de încărcare pentru mașini electrice, o nouă alee piatonală între Calea Dorobanților și str. Episcop N. Ivan, stație Bike Sharing pe Calea Dorobanților.

Etapa consultării publice are loc în perioada 9  – 24 octombrie 2023. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de e-mail: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Comenteaza