Foto 2,4 milioane de lei din fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice la Pediatrie II

A fost semnat contractul pentru proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice la două corpuri de clădire a secției Pediatrie II de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC) din Cluj-Napoca.

Se îmbunătățesc considerabil condițiile de cazare oferite pacienților în două clădiri ale SCUC. Consiliul Județean (CJ) Cluj a încheiat contractul în valoare de 2.470.000 de lei având ca obiect serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul SCUC”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Această nouă investiție din fonduri europene va contribui atât la reducerea costurilor cât și la oferirea unor condiții de cazare cât mai bune pentru micuții pacienți și pentru părinții acestora”, a precizat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Conform contractului, societatea va elabora documentația tehnică de autorizare a executării lucrărilor, proiectul tehnic de execuție și va asigura asistența tehnică până la recepția finală a lucrărilor.

Aceasta va executa lucrările de construcții și instalații pentru creșterea eficienței energetice a corpurilor C1 și C2 ale secției Pediatrie II din cadrul unității sanitare aflate în subordinea CJ Cluj.

Comenteaza