Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vine la Cluj. La ce evenimente va participa

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vine la Cluj. La ce evenimente va participa
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vine joi, 20 martie, la Cluj-Napoca. Acesta va fi însoţit de Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu şi Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Oficialii vor participa începând cu ora 09.30 la deschiderea Cluj Innovation Days, în Amfiteatrul Albastru a Institutului pentru Ştiinţele Vieţii din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

La ora 11.30, Zgonea va face o vizită la Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii PRO INVENT, după care va avea o întâlnire cu membrii Corpului Academic şi Inventatori în incinta Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Vizita oficialilor va continua la 13.15 cu o întâlnire cu conducerea societăţii TERAPIA S.A, iar de la ora 14.00 vor participa la o conferinţă de presă în Sala Mare a Palatului Administrativ Cluj.

Vizita la Cluj se va încheia la ora 16.00 cu o întâlnire cu inventatorul sângelui artificial, Radu Silaghi-Dumitrescu, cercetător al Facultăţii de Chimie şi Inginerie Chimică din Cluj-Napoca.

Comenteaza