Primele măsuri pe Cluj Arena în 2013

Primele măsuri pe Cluj Arena în 2013
Consiliul de administraţie al Cluj Arena s-a întrunit ieri după masă pentru a stabili unele măsuri privind redresarea societăţii.

În primul rând, a fost închiriat ultimul spaţiu de care dispunea Cluj Arena, adică 500 metri pătraţi, către clubul sportiv Universitatea CSU, pentru suma de 7.500 de lei pe lună (TVA inclus). Planul CSU este de a realiza o sală de fitness. În plus, CSU intenţionează să investească 30.000 de lei într-o pardoseală specială care, ulterior, ar urma să intre în custodia societăţii Cluj Arena. La schimb, CSU îşi va recupera investiţia din preţul chiriei, timp de doi ani.

"S-au stabilit şi taxele pentru meciul de rugby România-Georgia: 1 leu cu prezentarea carnetului de student, respectiv de elev. Se pot cumpăra maxim 5 bilete pe carnet. Apoi, 10 lei pentru majori şi 80 de lei pentru VIP, la etajul patru", a spus Radu Sporiş, preşedintele Consiliului de administraţie Cluj Arena.

În privinţa situaţiei Universitatea Cluj, societatea Cluj Arena va încerca să facă tot posibilul pentru recuperarea datoriei totale care ajunge la suma totală de 600.000 de lei.

"Am stabilit ca înaintea meciului cu Steaua să solicităm 15% din valoarea datoriei, plus preţul chiriei, de 7.500 de euro, pe care clubul trebuie să-l plătească, de regulă, pentru fiecare meci în parte. Toţi aceşti bani trebuie plătiţi cu 24 de ore înainte de deschiderea porţilor stadionului", a spus preşedintele consiliului de administraţie, Radu Sporiş.

 

 

Etichete
Comenteaza