Tarcea: ''Încă 5000 de carduri Cluj Bike''

Tarcea: ''Încă 5000 de carduri Cluj Bike''
| Foto: Cluj Bike

Municipalitatea mai distribuie 5000 de noi carduri Cluj Bike, pe care le găsiţi la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Calea Moților nr. 7 și la primăriile de cartier.

''Am început distribuirea a 5000 de noi carduri Cluj Bike, pe care le găsiţi la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Calea Moților nr. 7 și la primăriile de cartier. Suntem fericiţi să anunţăm că deja avem cca 30.000 de utilizatori ai bicicletelor noastre.

Pentru ca totul să meargă “ca pe roate” am instalat 50 de stații Cluj Bike şi am construit 46,5 km de piste și benzi pentru biciclete. Să nu uităm cei 10 km de bandă de BUS, pe care aveţi acces şi voi, bicicliștii.

Fiindcă oraşul întinereşte de la an la an, iar deplasarea pe două roţi devine tot mai agreată, avem grijă ca lungimea pistelor dedicate să crească. De pildă, fiecare proiect de reabilitare a unui drum sau pod are prevăzute, obligatoriu, piste de biciclete. Lăsaţi acasă maşina! Pe două roţi e mai sănătos, mai ieftin şi, adesea, mai rapid'', transmite viceprimarul Dan Tarcea.

Mai multe detalii pot fi accesate aici https://clujbike.eu/

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza