Uioreanu vrea audit la Consiliul Judeţean. "Vreau să ştiu exact pe ce stau şi ce am de făcut de acum încolo

Uioreanu vrea audit la Consiliul Judeţean.
Horea Uioreanu, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Cluj, a anunţat astăzi că va comanda un audit al instituţiei imediat ce îşi va prelua funcţia. Uioreanu susţine că auditul nu este o armă îndreptată împotriva vechii conduceri a instituţiei.

Prioritatea USL la Consiliul Judeţean Cluj este realizarea unui audit al instituţiei.

"Următorul pas este acel audit pe care l-am promis şi îl voi face şi vreau să se înţeleagă că nu este o armă împotriva nimănui, este normal când se preia o instituţie de nivelul acestei instituţii, Consiliul Judeţean Cluj, să ştiu exact pe ce stau şi ce am de făcut de acum încolo. Acest audit va fi o prioritate", a spus Uioreanu.

În replică, vicepreşedintele Alexandru Coroian spune că actuala conducere a Consiliului Judeţean nu are nimic de ascuns. "Există două controale ale Curţii de Conturi care este abilitată să facă astfel de controale cu privire la instituţiile publice, însă domnul Uioreanu dacă doreşte să arunce o aură de îndoială asupra activităţii Consiliului Judeţean, este liber să o facă. Nu există nimic de ascuns, cu această ocazie va afla cât de bine a fost administrat Consiliul Judeţean în cei 4 ani de mandat al domnului Alin Tişe". spune consilierul judeţean Alexandru Coroian, fost vicepreşedinte al CJ Cluj.

Horia Uioreanu a primit astăzi certificatul care dovedeşte alegerea în funcţie.

Reporter: Cosmin Oanţă

 

Comenteaza