Un nou proiect pe harta Clujului imobiliar: 200 de apartamente și 3.000 mp de birouri pe strada Cosaşilor

Un nou proiect pe harta Clujului imobiliar: 200 de apartamente și 3.000 mp de birouri pe strada Cosaşilor

Ansamblul imobiliar a fost propus în cartierul Mărăști, din Cluj-Napoca, pe strada Cosașilor nr. 47-49.

Noul proiect de pe strada Cosașilor va aduce pe piață mai multe imobile mixte de locuințe și birouri, cu înălțime variabilă, în zona fostei platforme industriale Clujana Est.

SDC Imobiliare face un nou ansamblu imobiliar pe strada Cosașilor: 200 de apartamente și 3000 de metri pătrați de birouri

Potrivit proiectului prezentat în Comisia de urbanism la finalul anului trecut, două dintre corpuri vor avea opt etaje, iar restul, șapte etaje, respectiv șase etaje, plus unul retras. Accesul se va face din trei direcţii: strada Cosașilor, strada Vulturului și strada Fabricii. 

Pe parcela de peste 8.000 mp se propune și realizarea unei grădinițe. În total sunt în plan 236 de apartamente, 3.000 mp de birouri și 1.000 mp de spații comerciale. Investitorul, compania clujeană SDC Imobiliare, a prevăzut 300 de locuri de parcare, majoritatea la nivelurile subterane ale clădirilor.

”Grădinița sau creșa pe care o faceți acolo trebuie să fie publică și să aibă minimum 300 de locuri”, a cerut primarul Emil Boc. Dată fiind și vecinătatea cu Canalul Morii, arhitecții din comisie au solicitat o amenajare ”prietenoasă” în zona cursului de apă, cu respectarea zonei de protecție prevăzute de lege.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza