ADMITERE LICEU. A fost publicat Site-ul Admitere.edu.ro 2024/ Vezi cu ce medii s-a intrat în ultimii ani în liceele din Cluj

ADMITERE LICEU. A fost publicat Site-ul Admitere.edu.ro 2024/ Vezi cu ce medii s-a intrat în ultimii ani în liceele din Cluj

Ministerul Educației a publicat Site-ul Admitere.edu.ro 2024, unde va fi afișată ierarhia absolvenţilor claselor a VIII-a și listele cu specializările, liceele şi şcolile și apoi repartizarea pe școli. Pe site pot fi consultate și mediile de admitere din ultimii ani.

Site-ul Admitere.edu.ro 2024 unde va fi afișată ierarhia absolvenţilor claselor a VIII-a și listele cu specializările, liceele şi şcolile din judeţe și apoi repartizarea pe licee și colegii militare a fost publicat.

Totodată, site-ul conține și date privind admiterea în licee din 2004 încoace, astfel că elevii și părinții pot afla cu ce medii s-a intrat, la Cluj, în ultimii ani în școlile la care doresc să fie admiși.

Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afișate pe Evaluare Națională 2024 pe 3 iulie.

Anul acesta sunt înscriși 160.467 de elevi de clasa a VIII-a, iar de la prima probă scrisă, cea de limba română au lipsit 7069 de elevi, potrivit Ministerului Educației.

Pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu.

Înscrierile pentru admiterea la liceu, în 2024, vor începe pe 11 iulie, iar repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie.

Comenteaza