Cel mai recent spectacol al lui Tompa Gabor, în premieră la San Diego

Cel mai recent spectacol al lui Tompa Gabor, în premieră la San Diego
Cel mai recent spectacol regizat de directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC), Tompa Gabor va avea premiera vineri, 22 februarie, la teatrul La Jolla Playhouse din San Diego.

Spectacolul respectiv este „Astă seară se improvizează" de Luigi Pirandello. Premiera va avea loc în sala Mandell Weiss al Teatrului La Jolla Playhouse din San Diego, o sală cu o capacitate de 650 de locuri.

"<Astă seară se improvizează> este una dintre piesele lui Pirandello construită pe sistemul ‘teatru-în-teatru': o trupă de teatru improvizează pe baza unui text inspirat dintr-un roman. În construcţia piesei, pe mai multe straturi, autorul utilizează o gamă largă de instrumente, de la adresarea directă către public până la povestire, pantomimă şi muzică", a precizat Tompa Gabor, citat de site-ul oficial al Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC).

În rolurile principale vor juca actorii: Jack Mikesell, Katie McGehee, Michael Hammond, Regan Linton şi William Hodgson. Decorul: Natalie Khuen, costumele: Tijana Porobic, luminile: Chris Lundahl, sunetul: Melanie Chen.

 

Comenteaza