Teatrul Maghiar Cluj, solidar cu sinistraţii din Balcani. Cum poţi ajuta

Teatrul Maghiar Cluj, solidar cu sinistraţii din Balcani. Cum poţi ajuta
Teatrul Maghiar din Cluj donează încasările obținute la premiera spectacolului "Serena in X-tremis" ONG-urilor active în Balcani. Din cauza ploilor abundente din mai, Serbia, Bosnia-Herţegovina şi Croaţia se confruntă cu cea mai gravă inundaţie din Balcani din ultimii o sută de ani.

Recent, Teatrul Dramatic Iugoslav din Belgrad a trimis o scrisoare celorlalte teatre membre ale Uniunii Teatrelor din Europa, în care este descris dezastrul produs de inundaţiile din luna mai.

În semn de solidaritate, Teatrul Maghiar de Stat din Cluj organizează un eveniment pentru strângerea de fonduri intitulat "Solidaritate pentru Balcani": astfel, încasările obținute la premiera spectacolului "Serena in X-tremis" de Stephanie Robinson & Theodore Shank, regia István Albu, care va avea loc duminică, 29 iunie, ora 19.00, în Sala Mare, vor fi donate sinistraţilor.

Clujenii care doresc să sprijine acest act de caritate, pot cumpăra bilete de la casa de bilete a teatrului, între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30. De asemenea, începând cu 15 iunie, în cutiile pentru donații amplasate în foaierul Teatrului și la casa de bilete, se vor strânge contribuțiile celor care doresc să vină în ajutorul sinistraților.

 

 

Comenteaza