Aplicaţii TIFF pentru telefoane mobile şi bilete online

Aplicaţii TIFF pentru telefoane mobile şi bilete online
Posesorii de smartphone-uri Android sau iOS vor putea avea acces la cele mai importante informaţii legate de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), iar biletele se vor putea achiziţiona şi online.

Cei care vor dori să afle în timpul festivalului informaţii despre program sau locaţii vor putea să le caute de pe telefon, prin intermediul unei aplicaţii speciale, TIFF 2012, ce va putea fi descărcată gratuit. De asemenea, TIFF TV, platforma video a festivalului, inaugurată anul trecut, va oferi în timpul celor 10 zile de festival transmisiuni exclusive de la cele mai importante evenimente, reportaje şi materiale dedicate fiecărei zile, materiale de arhivă, retrospective. Cinefilii vor putea afla în orice moment care sunt punctele de atracţie TIFF din jurul lor, cu ajutorul unei aplicaţii speciale care poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone cu Android, iOS, Symbian sau Blackberry.

Aplicaţia le va arăta pe camera smartphone-ului care sunt punctele de interes din apropiere, ce se întâmplă în acel moment în fiecare dintre ele, ce urmează şi mai ales cum se poate ajunge acolo. Utilizatorul va avea posibilitatea să vadă toate evenimentele şi proiecţiile din Cluj, mărind raza pe care acţionează aplicaţia. În planul de comunicare al festivalului a mai fost inclusă o aplicaţie care duce mai departe conceptul creativ ce-şi găseşte originile la Săpânţa. Aplicaţia se numeşte TIFF-ul VESEL, le este dedicată tuturor posesorilor de smartphone-uri şi îi provoacă pe cinefili să găsească în diverse puncte-cheie din oraş 30 de trailere ale unor filme din cadrul festivalului.

Pentru a putea fi vizionate, trailerele vor trebui deblocate. Acest lucru se face automat atunci când, folosind aplicaţia TIFF-ul VESEL, vor fi găsite în locaţiile-cheie logo-urile TIFF. Fiecare logo deblochează un trailer, iar cinci trailere diferite îi vor aduce utilizatorului o şansă în tragerile la sorţi pentru cele 50 de premii oferite publicului cinefil. Biletele pentru cea de-a 11-a ediţie a festivalului vor fi puse în vânzare din 28 mai 2012 în spaţiile care vor găzdui proiecţii. Începând cu acest an, biletele pot fi achiziţionate şi online, prin biletmaster.ro. Pagina de internet a festivalului, tiff.ro, va avea o nouă înfăţişare.

 

 

Etichete
Comenteaza