Cum înveţi să scrii şi să distribui profitabil un film, la TIFF 2012

Cum înveţi să scrii şi să distribui profitabil un film, la TIFF 2012
Înveţi să finanţezi, să scrii, să produci, să promovezi şi să distribui profitabil filme, la "2 Day Film School", la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

 

Aceasta, pentru că la TIFF 2012 vine, la Cluj, unul dintre cei mai renumiți și apreciați profesori de film de la Hollywood, Dov Simens. Cursul său "2 Day Film School" se desfăşoară astfel, pentru prima dată, în Europa de Est, în cadrul evenimentului "Hollywood in Transilvania", ce va avea loc la TIFF pe 2 și 3 Iunie 2012.

Evenimentul "Hollywood in Transilvania" împreună cu 2 Day Film SchoolTM, este adresat atât celor care vor să își lanseze sau să își dezvolte o carieră în lumea filmului, ca producători, regizori, agenți sau realizatori de film, precum și profesioniștilor din media sau advertising interesați să afle mai multe despre acest domeniu și despre oportunitățile de colaborare & dezvoltare din industria internațională.

Susținut anual cu casa închisă în Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago, Londra, Hong Kong sau Singapore, "2 Day Film School" este un program revoluționar, care a influenţat actori celebri, între care Quentin Tarantino, Guy Ritchie, Will Smith sau Queen Latifah

Dov Simens și-a început cariera de profesor de film la UCLA (University of California Los Angeles) susținând cursuri despre producerea filmelor de calitate cu buget redus. Programul său s-a bucurat de un imens succes, iar Dov a fost invitat să predea studenților de la NYU (New York University) și USC (University of Southern California). In 1989 a înființat Hollywood Film Institute, iar revoluționarul și apreciatul său curs "2 Day Film School" a devenit un brand internațional, la care participă anual sute de persoane, alături de majoritatea profesioniștilor și artiștilor de la Hollywood și din întreaga lume.

Cei care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze un formular online si sa achite taxa de participare de 314 euro. Persoanele înscrise până în 29 februarie 2012 vor beneficia de un discount de 50%

 

Etichete
Comenteaza