Fă parte din Juriul TV5 Monde, la TIFF

Fă parte din Juriul TV5 Monde, la TIFF
Juriul, organizat de TV5 Monde în parteneriat cu Institutul francez din Cluj‐Napoca, va decerna premiul pentru cel mai bun film francofon prezentat în cadrul TIFF 2012.

"Eşti pasionat de film ? Ai între 16 și 20 de ani ? Dacă visezi la momente cinematografice intense, dacă faptul de a vedea zece filme în limba franceză pe parcursul a opt zile te încântă și nu te înspăimântă, dacă ai păreri puternice și îşi place să discuți despre toate filmele pe care le vezi, atunci ai profilul pe care îl căutăm pentru a deveni membru al Juriului TV5 Monde al Tinerilor Francofoni la TIFF 2012", se arată într-un comunicat remis presei.

Participanții selecționați vor primi o acreditare pe întreaga durată a festivalului. Clujenii interesaţi trebuie să trimită o critică de film redactată în franceză despre un film francofon pe care l‐au văzut- 2.500 de caractere şi o scrisoare în care se angajează că vor fi disponbili pe întreaga durată a festivalului, în care trebuie să detalieze motivele pentru care doresc să facă parte din acest juriu.

Ultima zi de înscrieri este 22 mai. Dosarul de candidatură se depune la Institutul francez Cluj‐Napoca.

 

Etichete
Comenteaza