Încă trei zile până la spectacolul Lord of the Dance. La ce să vă aşteptaţi

Încă trei zile până la spectacolul Lord of the Dance. La ce să vă aşteptaţi
Lord of the Dance – Dangerous Games ajunge sâmbătă la Cluj-Napoca. Creatorul celui mai apreciat spectacol de dans din lume, Michael Flatley, va prezenta un show cu totul nou, ce a cucerit deja publicul internațional.

Clujenii vor asista la o abordare nouă a spectacolului din toate punctele de vedere, acesta reprezentând o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Flatley a decis să păstreze pentru public câteva dintre numerele celebre din Lord of the Dance, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale.

"Cei prezenți la eveniment trebuie să se aștepte la o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile vor face introducerea spre o lume mitică și captivantă", susţin organizatorii.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă și este organizat de Federaţia SHARE în cadrul TiMAF (Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania), eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete o mai pot face de pe site-urile bilete.ro și eventim.ro, dar și de la partenerii TiMAF.

Comenteaza