Se prelungesc înscrierile la Competiţia Locală TIFF 2012

Se prelungesc înscrierile la Competiţia Locală TIFF 2012
Clujenii pasionați de film mai au la dispoziție o săptămână pentru a-și înscrie filmele în Competiția Locală TIFF 2012. Toţi cei interesaţi pot trimite până pe data de 25 mai filme pe
orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute.

Competiţia are ca scop promovarea şi susţinerea creaţiilor artiştilor care vin din zona artelor vizuale şi care, până acum, nu au avut şansa de a fi vizionate în cadrul festivalului şi este adresată cineaştilor amatori sau profesionişti care locuiesc, lucrează sau studiază în prezent în orice localitate din judeţul Cluj.

Toţi cei interesaţi pot trimite până pe data de 25 mai filme pe orice temă, cu lungimea maximă de 30 de minute, într-unul din formatele: MPEG2, AVI sau MOV.

Producţiile trebuie să fi fost realizate în perioada 13 iunie 2011 - 15 mai 2012 şi să fie subtitrate sau dublate în limba română. Filmele, împreună cu formularul de înscriere completat, trebuie trimise la Cinema Victoria.

Organizatorii vor anunţa selecţia filmelor care intră în Competiţia Locală TIFF 2012 până la începutul lunii iunie.

Cea mai bună creaţie va fi desemnată de un juriu format din actrița Ioana Flora și criticii de film Mihai Fulger și Lucian Maier şi va fi recompensată în cadrul unei Ceremonii de Premiere.

 

 

Etichete
Comenteaza