Nike pleacă din centrul Clujului

Nike pleacă din centrul Clujului
Operatorul magazinului Nike de pe Bulevardul Eroilor a închis unitatea după ce produsele de pe stoc au fost scoase luna trecută la vânzare la preţuri promoţionale. Spaţiul de 200 mp a fost scos deja la închiriat.

Magazinul Nike de pe Bulevardul Eroilor a tras obloanele, iar în interior au rămas doar un afiş cu fotbalistul englez Wayne Rooney şi sigla producătorului de articole sportive. Reprezentanţii distribuitorului pe România al mărcii Nike, Elmec România, care operează magazinul, nu au precizat care a fost motivul închiderii.

 

Spaţiul cu o suprafaţă totală de circa 200 mp este scos în prezent la închiriat: “Nu ştiu de ce au plecat foştii chiriaşi; eu am preluat spaţiul de la altcineva. E prea devreme să spunem dacă avem cerere pentru închiriere după doar o săptămână, să treacă măcar o lună”, a punctat proprietarul spaţiului comercial.

 

Acesta solicită pentru închirierea unităţii un preţ de 35 euro/mp, negociabil. La începutul lunii iunie, magazinul a organizat o acţiune de vânzare de încălţăminte şi îmbrăcăminte Nike la preţuri foarte avantajoase, marfa fiind epuizată foarte repede. Conducerea magazinului a negat atunci faptul că unitatea respectivă ar putea fi închisă. în ultima perioadă, şi reprezentanţii altor branduri sportive, precum Adidas sau Puma, şi-au închis magazinele de pe Bulevardul Eroilor şi din Piaţa Unirii.

Comenteaza