Culoarea stadionului Cluj Arena, unică în ţară. Vezi ce spune firma care a livrat materialele

Culoarea stadionului Cluj Arena, unică în ţară. Vezi ce spune firma care a livrat materialele
Culoarea stadionului Cluj Arena este unică în ţară pentru asemenea dimensiuni, spun reprezentanţii companiei care a asigurat materialele pentru acoperiş şi faţadă.

Culoarea, Onyx White Pearl Effect Gold, a fost special dezvoltată pentru acest proiect, în parteneriat cu specialiști din cadrul grupului Lindab. "Datorită structurii microscopice deosebite, materialul își schimbă culoarea în funcție de ambient, unghiul de incidență al luminii și perioadă zilei. Suprafețele sunt puternic reflexive și dau ansamblului o imagine aparte", spun aceştia.


"Lindab a fost singura firmă care s-a angajat să livreze atât tablă fălțuita din oțel pentru acoperiș, cât și tablă perforata din aluminiu pentru fațade în culoarea specială aleasă, alături de posibilitatea de a livra foi de aluminiu perforate pentru a asigură trecerea luminii. Alte motive au fost flexibilitatea soluțiilor, gamă largă de produse, termenele de livrare rapide și posibilitatea de tăiere și îmbinare a componentelor la față locului, de unde au fost preluate și ridicate de alpiniști. Rezultatul eforturilor este evident în produsul finit", a explicat arhitectul Şerban Ţigănaş într-un comunicat de presă al Lindab.

"Este prima livrare de materiale în nuanțe sidefate din România pentru o construcție de asemenea anvergură.  Stadionul oferă un adevărat spectacol prin însăși construcția lui, cu linii fluide, schimbări de volum și texturi diferite, iar fațadele și învelitoarea completează show-ul prin schimbarea nuanțelor și a coloritului funcție de momentul zilei, starea vremii sau iluminare", a declarat Ioan Fărcaş, managerul de marketing al Lindab România, în comunicat.

Etichete
Comenteaza