O companie aeriană low-cost le oferă tarife preferenţiale pasagerilor Malev afectaţi de falimentul firmei de stat

O companie aeriană low-cost le oferă tarife preferenţiale pasagerilor Malev afectaţi de falimentul firmei de stat
Compania aeriană low-cost Wizz Air, cu o bază operaţională la Cluj, oferă tarife preferenţiale pasagerilor companiei ungare Malev, care a anunţat astăzi că a intrat în faliment şi şi-a anulat toate cursele, inclusiv cele două operate zilnic de la Cluj.

Wizz Air a anunţat azi o ofertă specială destinată pasagerilor vizaţi de suspendarea operaţiunilor Malev, cărora le pune la dispoziţie opţiuni de rerutare către şi din Budapesta. Astfel, pasagerii care deţin un bilet electronic Malev pentru perioada 3 februarie - 24 martie pot apela call center-ul Wizz Air la numărul +36 1 358 6565 pentru a beneficia de tarife de la 9.900 forinţi ungari.

Locurile sunt limitate, iar zborurile trebuie reprogramate până pe 13 februarie, ora 18:00, precizează Wizz Air, într-un comunicat de presă. Există, însă, condiţii: pasagerii trebuie să fie în posesia numărului biletului electronic Malev când apelează call center-ul Wizz Air pentru a reprograma călătoria. Totodată, pasagerii trebuie să prezinte la check-in o copie printată a biletului electronic Malev (adiţional biletului Wizz Air). Pasagerii care nu deţin biletul electronic Malev nu vor putea călători.

„Fiind cel mai mare operator aerian în Europa Centrală şi de Est considerăm că este important să ajutăm pasagerii ale căror planuri de călătorie au fost întrerupte de deciza Malev de a suspenda operaţiunile", a spus directorul comercial al Wizz Air, Gyorgy Abran, în comunicatul de presă citat.

Serviciile adiţionale cum ar fi bagajul de cală, prioritate la îmbarcare şi altele vor fi tarifate suplimentar. Compania aeriană de stat ungară Malev şi-a anunţat în această dimineaţă falimentul şi a suspendat toate cursele, inclusiv cele de la Cluj. Vezi aici toate detaliile

Comenteaza