Asistenții personali sunt la mare căutare în Cluj. Salariul poate ajunge până la 950 de euro pe lună

Asistenții personali sunt la mare căutare în Cluj. Salariul poate ajunge până la 950 de euro pe lună
| Foto: Jeanette.Dietl - Depositphotos.com

Asistenții personali din România au o remunerație lunară între 700 și 950 de euro. Aceștia pot beneficia de cursuri şi traininguri direct la locul de muncă.

Un angajat pe poziţia de asistent personal/PA/executive assistant are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 950 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Responsabilităţile unui asistent personal / PA / executive assistant includ sarcini administrative generale, cum ar fi menţinerea calendarelor echipei de management şi programarea şi organizarea de întâlniri, urmărirea termenelor limită şi gestionarea e-mailurilor, precum şi trimiterea de remindere. Candidatul ideal are studii superioare şi deţine un permis de conducere categoria B. Abilităţile de comunicare, organizare şi planificare şi un nivel bun al limbii engleze, dar şi gândirea analitică, orientată către a soluţiona probleme, fac parte din pachetul de abilităţi pe care ar trebui să le deţină un asistent personal. Pentru acest rol, oferta salarială medie se plasează în intervalul 700-950 de euro/lună. În prezent, sunt multe poziţii deschise pe platformă, în special în Cluj, Timişoara, Braşov şi Bucureşti - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri anuale de performanţă, asigurare privată de sănătate, asigurare transport, cursuri şi traininguri.

Astistenții personali sunt la mare căutare în Cluj

În prezent, 825 de posturi vacante pentru poziţia de asistent personal / PA / executive assistant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov. 

Comenteaza