Chiar e GAMEOVER! Gameloft confirmă ZIUA de CLUJ: Sediul din Cluj se închide, 136 de angajați disponibilizați

Chiar e GAMEOVER! Gameloft confirmă ZIUA de CLUJ: Sediul din Cluj se închide, 136 de angajați disponibilizați
| Foto: officelovin.com / Fotografie ilustrativă (randare)

Reprezentanții Gameloft au confirmat, într-o poziție oficială transmisă Ziua de Cluj faptul că punctul de lucru din Cluj-Napoca se va închide, iar mai mulți angajați vor fi disponobilizați.

Reprezentanții Gameloft au revenit cu o poziție oficială cu privire la informațiile primite de Ziua de Cluj, conform cărora, sediul din municipiul Cluj-Napoca al companiei de IT s-ar închide.

Gameloft a confirmat știrea, însă numărul angajaților disponibilizați nu este același față de varianta prezentată inițial.

Redăm mai jos poziția oficială Gameloft.

„La nivel de companie trebuie să reevaluăm în mod constant capacitățile noastre de producție. După o analiză atentă și răspunzând condițiilor unei piete în continuă schimbare, a devenit necesar să implementăm o reducere a forței de muncă. Din păcate, acest lucru ne aduce în situația de a închide punctul nostru de lucru din Cluj și de a ne despărți de cei 136 de angajați.
Această decizie nu a fost una ușoară și înțelegem impactul pe care îl are asupra angajaților afectați. Vom lucra alături de ei, de la caz la caz, pentru a găsi cea mai bună modalitate de a gestiona situația.

Mulțumesc,

Alexandru Ticaloiu

PR & Communication Manager

Gameloft Romania”

Context

Reamintim faptul că înainte de a primi acest drept la replică din partea unui oficial al companiei, o persoană care s-a semnat „angajat Gameloft” într-un e-mail trimis către redacția Ziua de Cluj afirma că sediul Gameloft din Cluj-Napoca se va închide, iar mai muți angajați își vor pierde locul de muncă.

IT-ul clujean se confruntă cu un nou val de concedieri. De data aceasta, ar fi vorba despre câteva sute de oameni care ar urma să iși piardă actualul loc de muncă după ce Gameloft a luat decizia să închidă sediul de la Cluj-Napoca.

Un angajat din Cluj compania de IT Gameloft a transmis că studioul din oraș se va închide, iar câteva sute de angajați vor rămâne pe drumuri.

Gameloft SE este o companie franceză producătoare de jocuri, înființată în anul 1999. Compania are studiouri de producție în SUA, Canada, Franța, Mexic, România, China, Japonia, Italia și Bulgaria. Gameloft este prezentă pe piața din România din 1999. Centrul din Cluj a fost inaugurat în august 2010.

Comenteaza