Clujul imobiliar: Baia şi bucătăria, 2 în 1, la 500 de euro / "Mănânci o zamă de fasole, şi faci și jacuzzi :)))"

Clujul imobiliar: Baia şi bucătăria, 2 în 1, la 500 de euro / "Mănânci o zamă de fasole, şi faci și jacuzzi :)))"
| Foto: Facebook - Chirie CLUJ-NAPOCA (direct de la proprietar)

Pe grupul de Facebook Chirie CLUJ-NAPOCA (direct de la proprietar) o postare recentă a dat alarma la ce poate oferi Clujul în materie de locuinţe improvizate. Oamenii speră să fie doar o glumă ceea ce se observă în fotografie...

"Ofer chirie, Zorilor, 500 euro" este anunţul de deasupra fotografiei cu baia şi bucătăria 2 în 1, pe care clujenii l-au comentat copios.  

Blatul din chiuvetă se continuă deasupra vanei, care e decorată cu o perdeluţă tradiţională, iar de la duş, se poate ajunge cu uşurinţă la chiuveta din bucătărie.

"Deci să înțeleg că baia este cu bucătăria?"
"Exact asta e exemplul perfect de ce oferă unii proprietari şi ce pret se așteaptă good one! Aş vrea să agăţ șifonierul pe peretele gol cred că intră perfect."
"Mai merge o perdeluţă la dulapul de sub plită şi o daţi cu 600."
"Faci mâncare din cadă în timp ce faci baie."
"Poate nu ți-ai dat seama dar îi 2 în 1, pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole, gătită îi minunată. Bucătărie, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera??!!"

Cei care au încă pretenţii de la Clujul imobiliar speră să fie doar o glumă anunţul cu pricina. "Vreau să cred că îi o glumă, nu neapărat amuzantă, dar sper că îi o gluma :))", a comentat un alt membru al grupului de imobiliare.

Glumă sau nu, faianţa, perdeluţa de la vană, blatul în 3 paşi, modelul de dulap, dar şi ingeniozitatea maximă poartă semnătură românească.  

Comenteaza