Clujul va găzdui primul târg de business pentru antreprenoare

Clujul va găzdui primul târg de business pentru antreprenoare

Micile afaceri ale mămicilor din România vor fi prezentate între 5 și 6 mai la Cluj, în cadrul unui târg de profil care va avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Mame antreprenor din Cluj-Napoca, Iași, București, Ploiești, Alba Iulia și Timișoara se vor afla la Muzeul Etnografic în weekendul 5-6 mai la târgul organizat de către Comunitatea Mamprenoare și Handmade Transilvania, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Banca Transilvania Mic.

Ele vor prezența comunității produse și servicii, dar și poveștile personale din spatele acestor afaceri. Zilnic vor avea loc ateliere practice (gătit sănătos, aranjamente florale, împâslit lână) de educație financiară pentru copii, prezentări pe teme ca sănătatea esențială a familiei, contribuția terapiilor complementare Bowen și naturopatie la sănătate, prezentare de produse naturale de îngrijire corporală și curățenie.

Publicul va putea lua parte la un atelier de decupaj pentru adulți și copii și va asista la o paradă a modei cu rochii pentru fetițe până la 4 ani. Pe tot parcursul târgului vor avea loc shooting-uri profesionale pentru copii, sesiuni de pictură pe față și pe ipsos, demonstrații de măiestrie și de terapii.

În 3 mai va avea loc workshopul "Și mămică, și antreprenor de succes", axat pe educație și atitudine pentru succes, dedicat femeilor care vor să intre în comunitate pentru a-și clarifica sau dezvolta ideea de afacere, dar și o petrecere pentru familiile de antreprenori care se întâlnesc la Cluj.

În 4 mai se va desfășura workshop-ul “Și mămică, și manager de succes”, dedicat membrelor mai vechi ale comunității, care dețin deja afaceri aflate în diferite stadii de dezvoltare, de la mici ateliere de produse hand-made până la avocați, psihologi, terapeuți, nutriționiști, comunicatori, designeri florali, care își doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care să le permită să devină independente financiar.

Comunitatea a fost fondată în urmă cu doi ani de către Alina Bota, mamă, antreprenor, economist, cu experiență în domeniul financiar-bancar, care îndeplinește aici funcțiile de consultant, trainer și mentor. Rețeaua are acoperire internațională, cu comunități locale conduse de manageri locali în orașe precum București, Iași, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, Alba Iulia, dar și Elveția, Franța, Belgia sau Marea Britanie.

Comenteaza