Consilierii de service-uri auto, printre cei mai căutați la Cluj. Salariul ajunge și la 1.250 de euro/lună

Consilierii de service-uri auto, printre cei mai căutați la Cluj. Salariul ajunge și la 1.250 de euro/lună
| Foto: IgorVetushko - Depositphotos.com

Un consilier de service auto poate câștiga lunar între 750 și 1.250 de euro. Poziția este foarte căutată la Cluj.

Un angajat pe poziţia de consilier de service auto are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.250 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Consilierii de service auto, la mare căutare în Cluj

În prezent, 1.168 de posturi vacante pentru poziţia de consilier service auto sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Târgu-Mureş, Cluj, Timişoara şi Sibiu. 

Un consilier service auto este responsabil de documentarea şi identificarea pieselor auto necesare autovehiculelor în lucru şi deschiderea comenzilor de reparaţii, precum şi informarea clientului cu privire la desfăşurarea reparaţiilor. Din ofertele actuale pentru această poziţie, reiese că se caută persoane cu studii superioare (profil tehnic) şi cunoştinţe tehnice în domeniul auto şi de operare şi utilizare programe de specialitate. În prezent, sunt astfel de joburi disponibile în Bucureşti, Târgu-Mureş, Cluj, Timişoara şi Sibiu, salariul pornind de la 750 de euro lunar şi putând ajunge până la 1.250 de euro - Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri în funcţie de performanţă, asigurare medicală clinică privată, traininguri şi cursuri.

 

Comenteaza